REGIONÁLIS

SZOCIÁLIS

FORRÁSKÖZPONT

KÖZHASZNÚ
NONPROFIT KFT.

9700 Szombathely, 11-es huszár út 116.  Címünk
+36 (94) 508 770  Tel. /Fax
rszfk@rszfk.hu  E-mail
www.rszfk.hu  Web
Projektek
Esélyek Háza Vas Megyében
Pályázati azonosító: OEH-MESI-11-2 - 4163
DESEPA projekt "A munkáltatók képességeinek fejlesztése a fogyatékosok foglalkoztatása terén"
2009-1-TR1-LEO05-08631
Családi Munkahelyi Gyakorlat álláskereső fogyatékos emberek részére
Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatásával - Szociális célú civil szervezetek szakmai hálózatfejlesztő központjaként való működés Vas és Veszprém megyében
Az Európai Unió Foglalkoztatáspolitikai irányelveiben kiemelkedő szerepet kap a mindenki számára nyitott munkaerőpiac megvalósítása. A foglalkoztathatóság 70 %-os szintjének elérése 2010-re európai cél. E cél megvalósítása a hátrányos helyzetű csoportok aktivitásának fenntartására irányuló szolgáltatások, programok, támogatások alkalmazását és befogadó társadalmi közgondolkodást egyaránt igényel.
Egy olyan fejlesztő módszer alkalmazása, amelynek része: az ügyfelek érzelmi és viselkedési problémáinak feltárása, azok kezelése, irracionális gondolkodásuk korrekciója, készségeinek fejlesztése, szemléletformálásuk. A célcsoport tagjai képessé váljanak a munkaerő-piacra visszatérni, munkát találni, továbbá a megszerzett munkahelyet a későbbiekben megtartani.
keresés
közadat.hu

események
Immáron 18. alkalommal kerül megrendezésre a Szociális Hét elnevezésű rendezvény. A 2014. máricus 18-21. között megvalósuló programon a "Család és a munka" témához kapcsolódó előadásokat hallgathatnak meg a résztvevő szociális szakemberek.
A Regionális Szociális Forrásközpont Közhasznú Nonprofit Kft. Nappali Központjának fogyatékos fiataljai, tavaszi nagytakarítással, szemétszedéssel, köszönték meg az intézmény környékén élő emberek és vállalkozások példamutató segítőkész magatartását.