REGIONÁLIS

SZOCIÁLIS

FORRÁSKÖZPONT

KÖZHASZNÚ
NONPROFIT KFT.

9700 Szombathely, 11-es huszár út 116.  Címünk
+36 (94) 508 770  Tel. /Fax
rszfk@rszfk.hu  E-mail
www.rszfk.hu  Web
„A munka a láthatóvá tett szeretet” (Kahlil Gibran)
A Regionális Szociális Forrásközpont Közhasznú Nonprofit Kft. Nappali Központjának fogyatékos fiataljai, tavaszi nagytakarítással, szemétszedéssel, köszönték meg az intézmény környékén élő emberek és vállalkozások példamutató segítőkész magatartását.

A Fogyatékos Emberek Nappali Központja 9 éve költözött a 11-es huszár úti épületbe, a Fogyatékos Emberek Nappali Központjába.

Az intézmény környékén élő és dolgozó emberek részéről példamutató, segítőkész, befogadó magatartást tapasztaltak a fogyatékos ellátottak és a velük dolgozó szakemberek.

A környéken természetes dolog, hogy a kisgyermekes anyukák, a sportpályán bekapcsolódnak a fogyatékos fiatalok mozgásos foglalkozásaikba, vagy a tinédzserek csatlakoznak az íjászathoz és próbára teszik ügyességüket az intézmény speciális kerékárjaival. Az Energy Fitness terem biztosításával segíti a téli időszakokban a sportolás lehetőségét. Az intézmény melletti él valamint a élelmiszer boltban, a 11-es úti zöldségesnél türelemmel és készséggel segítik a fogyatékos fiatalok vásárlását.

Az intézményben dolgozó szakemberek  fontosnak tartják, külön megköszönni a  Vasi Volán helyijáratának sofőrjeinek, hogy  figyelnek az önállóan közlekedő sérült fiatalokra, ezzel is segítik, hogy biztonságosan eljussanak az intézménybe.

  Kérdése van? Írjon nekünk!  Nyomtatás Betűméret csökkentése Betűméret növelése