REGIONÁLIS

SZOCIÁLIS

FORRÁSKÖZPONT

KÖZHASZNÚ
NONPROFIT KFT.

9700 Szombathely, 11-es huszár út 116.  Címünk
+36 (94) 508 770  Tel. /Fax
rszfk@rszfk.hu  E-mail
www.rszfk.hu  Web
Tisztelt Érdeklődő, kedves látogató!
A Regionális Szociális Forrásközpont Közhasznú Nonprofit Kft. 1995-ben kezdte meg munkáját egy Európai Uniós Phare támogatásnak köszönhetően. A Forrásközpont kezdetektől tevékenységének speciális területeként a fogyatékos, megváltozott munkaképességű emberek segítését vállalta fel. Az évek során szoros munkakapcsolatot alakítottunk ki és közös nemzetközi programokat valósítottunk meg ír, norvég, osztrák, francia, olasz, szlovén, szlovák, cseh, török, illetve spanyol partnerekkel.
Híreink
Hankook adomány átvétele- Támogató szolgálat
Az RSZFK Támogató szolgálata sikeresen pályázott a Hankook Tire Magyarország Kft. abroncsadományozási porgramjára. A három garnitúra abroncs átvételére 2015.09.24-én került sor, Rácalmáson.
TISZTELT Szolgáltatók! A TÁMOP-5.3.8.A3-12/1-2012-0031 projekt keretében folyamatosan fognak megjelenni az ajánlattételi felhívások a szolgáltatásokra vonatkozóan. A benyújtott árajánlatokkal kapcsolatos döntések a www.rszfk.hu honlapon, a projektre vonatkozó aloldalon kerülnek nyilvánosságra.
Projektek
Események
Szociális Hét 2014. március 18-21.
Immáron 18. alkalommal kerül megrendezésre a Szociális Hét elnevezésű rendezvény. A 2014. máricus 18-21. között megvalósuló programon a "Család és a munka" témához kapcsolódó előadásokat hallgathatnak meg a résztvevő szociális szakemberek.
„A munka a láthatóvá tett szeretet” (Kahlil Gibran)
A Regionális Szociális Forrásközpont Közhasznú Nonprofit Kft. Nappali Központjának fogyatékos fiataljai, tavaszi nagytakarítással, szemétszedéssel, köszönték meg az intézmény környékén élő emberek és vállalkozások példamutató segítőkész magatartását.