REGIONÁLIS

SZOCIÁLIS

FORRÁSKÖZPONT

KÖZHASZNÚ
NONPROFIT KFT.

9700 Szombathely, 11-es huszár út 116.  Címünk
+36 (94) 508 770  Tel. /Fax
rszfk@rszfk.hu  E-mail
www.rszfk.hu  Web
Magunkról

Tisztelt Érdeklődő, kedves látogató!

A Regionális Szociális Forrásközpont Közhasznú Nonprofit Kft. 1995-ben kezdte meg munkáját egy Európai Uniós Phare támogatásnak köszönhetően. A Forrásközpont kezdetektől tevékenységének speciális területeként a fogyatékos, megváltozott munkaképességű emberek segítését vállalta fel. Az évek során szoros munkakapcsolatot alakítottunk ki és közös nemzetközi programokat valósítottunk meg ír, norvég, osztrák, francia, olasz, szlovén, szlovák, cseh, török, illetve spanyol partnerekkel.

A fogyatékos emberek alap- és nappali ellátását Szombathelyen és a szombathelyi kistérségben - ellátási szerződések alapján - a Forrásközpont látja el, melynek székhelyét Európai Uniós támogatásból létrehozott új épület biztosítja. Épületünk teljesen akadálymentesített, ezzel is biztosítva az esélyegyenlőséget.

Szolgáltatásaink:

- Önálló életvitelt támogató szolgáltatások: Támogató Szolgálat, Fogyatékos Emberek Nappali Szolgálata
- Foglalkoztatást elősegítő szolgáltatás: 4M Szolgálat, munkaerő-piaci szolgáltatás nyújtása regisztrált munkanélküliek részére
- A célcsoport mikro- és makro-környezetének támogatását, fejlesztését célzó szolgáltatások: hazai és európai uniós projektek keretében innovatív szolgáltatások nyújtása

Remélem, hogy szolgáltatásaink közül sikerül kiválasztani az Önöknek leginkább megfelelőt. Bármely kérdése, problémája esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Dr.Horváthné Németh Klára
Ügyvezető Igazgató

  Kérdése van? Írjon nekünk!  Nyomtatás Betűméret csökkentése Betűméret növelése